Megmérkőzött a Bon-Bon és a Szőke Kóla

Fotók! A nagy nyári összecsapás: Lelőtték Beleznay Endrét

Kellemeset a hasznossal: a Bon-Bon énekese, Szolnoki Péter mostanában a legfrissebb lemezén dolgozik, emiatt viszont gyermekei kissé háttérbe szorultak. A közös programot viszont nemcsak bepótolni sikerült, de még meg is fejelték.

Családok háborúja: Vízicsata Beleznay Endre és Szolnoki Péter közt képgaléria

2011.07.14 16:29FényPont Média

A Bon-Bonos Szolnoki Péternek a sok fellépése és szólóalbumának munkálatai miatt kevesebb ideje jut mostanában a gyerekeire, ezért eldöntötte, hogy néhány napot csakis velük fog tölteni. Mivel imádja az új kihívásokat és megmérettetéseket, azzal az ötlettel állt elő, hogy kihívja Beleznay Endrét és családját Ráckevén egy családi vetélkedőre.

"A Duna szállodája Ráckevén ideális helyszínnek bizonyult, hiszen családias légköre miatt, szívesen látogatom a gyerekeimmel." - kezdte az énekes. "Endre barátom és lánya, Bodza, valamint neje, Réka is azonnal felvette a kesztyűt és igent mondott a kihívásra. Rengeteg mókás vetélkedőt találtunk ki a gyerkőcökkel, amit nem csak ők, hanem, mi szülők is rendkívül élveztünk." - emlékszik.

Fotó: FényPont Média (A galériához KATT a képre!)


Úgy érzem, hősiesen helytálltunk a Szolnoki családdal szemben, bár óváson gondolkozom, mert náluk kettővel több gyerek volt" - viccel Endre. "Bodza lányom nagyon jól céloz, így a vízipisztolyos játékokat mind mi nyertük meg, a fociban viszont a Szolnoki Bogival, Petikével és Balázzsal felálló ellenfél győzött, de már most tervezzük a revansot.” - nevet.

Bár az időjárás nem mindig volt kegyes küzdő szellemű sztárjaink számára, azért minden feladatot hősiesen teljesítettek és végül megegyeztek egy igazságos döntetlenben.

Viszont Beleznay Endre nem lenne Beleznay Endre, ha nem talált volna ki egy újabb próbatételt magának. „Hajóskapitánynak álltam - mondja büszkén -, én vezettem a szálloda hajóját és elvittem a többieket egy sétahajókázásra. Azért természetesen néha átadtam a kormányt Petinek, és a gyerekek is kipróbálhatták, de a kikötési manővert én magam oldottam meg." - dicsekszik.

Endre és Peti abban teljes mértékben egyetért, hogy nem szándékoznak pályát változtatni, viszont a gyerekek nyomásának engedve Ráckevére hamarosan visszatérnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.