"Azt hittem, elvesztem a látásomat"

Fejberúgták Beleznay Endrét!

Nem elég, hogy felszedett tíz kilót a népszerű színész, amint visszatért a sporthoz, egyből eltalálták - Beleznay Endre a szemén sérült meg!

Beleznay Endre lánya segítségével birkózott meg a menüvel! képgaléria

2009.06.02 10:12ma.hu

Köztudott, hogy a mindig vidám Beleznay Endre kedveli a focit és nagy örömére beválogatták az élménybirtok.hu médiaválogatott csapatába, ahol több ismert emberrel együtt -, mint Farkasházy Tivadar vagy Szebeni István - rendszeresen játéklehetőséghez juthat.

Igaz, Endrének az utóbbi időben kevés ideje volt a sportra, így könnyedén felszedett pár kilót, amit természetesen viccesen reagált le.

- Jelenleg hat színházban dolgozom, van egy utómunka és hangstúdiónk, plusz minden héten vagyok valamilyen tévéműsorban és ezek nagyon sok időmet elveszik. Ezért sajnos/szerencsére nem érek rá focizni, de mostantól igyekszem bepótolni a lemaradást.

- Van most rajtam 10 kilogramm plusz, amit először azzal magyaráztam, hogy nem nagy baj, mert van most egy musical változatú Tenkes kapitánya bemutatónk Siklóson, amiben Bruckenbacker kapitányt játszom, aki labanc és kövér.


- Gondoltam, hízom egy kicsit, azonban erre nem kért se a producer, se a rendező, így - mivel mozgáskor már megéreztem a pluszokat - aztán lebeszéltem magam további hízásról. Tehát nincs mese, sportolnom kell és a focit be kell erőltetnem a napirendembe - jegyezte meg poénosan Beleznay Endre.

A sztár visszatérése finoman szólva is rosszul sült el, hiszen az egyik akcióban fejbe rúgták a középpályás-humoristát.

- Az Enternet ellen játszottunk, és egy jól sikerült akció után eltalálták a bal szememet a labdával. Mázlimra a mérkőzést gyorsan félbeszakították. Pár másodpercre még az eszméletemet is elvesztettem, sőt, először azt hittem, elvesztem a látásomat, de kiderült, hogy csak a kontaktlencsém repült el, amit sikeresen megtaláltam
- elevenítette fel Endre, akit keményfából faragtak és nem hagyott ki meccset, egy hét múlva újra pályára tudod lépni a CLH csapata ellen, amikor két felejthetetlen gólt ért el...

- Nagyon örültem a találatoknak, hiszen mikor eltalálták a szememet, azt hittem, soha nem tudok pályára lépni, de szerencsére megráztam magam és ez olyannyira jól sikerült, hogy egyből dupláztam, sőt a második gólt fejjel szereztem, ami kispályán elég ritka - mondta a tágra nyitott szájjal Endre, aki már készül a jelenleg listavezető a Game World csapata elleni rangadóra.

Tudja meg: meghódította Orosz Barbit Beleznay Endre?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.