Bemutató a Városmajorban Beleznay Endrével!

Minden lében három kanál, az igazi szórakoztató vígjáték!

Ray Cooney neve ismerősen cseng a színházkedvelő közönség körében. A brit szerző sikerdarabjaitól hangosak a teátrumok, vígjátékaival a világon bárhol találkozhatunk. Receptje egyszerű: kuszáld össze a szálakat, vonultass fel erős karaktereket, lehetőleg happy end is legyen, és feltétlenül fűszerezd humorral a párbeszédeket, helyzeteket.

2008.08.27 18:20ma.hu

A kritériumoknak tökéletesen megfelel a Minden lében három kanál című produkció, mely ismét a kapcsolatok útvesztőjében tornáztatja a rekeszizmokat. 

Ezúttal az időzítés problémájával szembesülnek hőseink. A lakáskeresés küzdelmeivel szembesülő fiatal pár örökbefogadáson töri fejét, érkezik a gyámhatóság, de sajnos a családtagok is felbukkannak. Ekkor elindul a lavina. 

Galambos Zoltán
rendező garantált szórakozást ígér! Örök problémák, lakásügyek és az örökbefogadás nehézségei is megelevenedek a színpadon! 

Főszerepben: Király Adrián, Végh Judit, Oroszi Tamás, Lipták Péter, Beleznay Endre 

Rendező: Galambos Zoltán
 
Városmajori Szabadtéri Színpad 
2008. augusztus 29. péntek, 20:00

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.