Szombat este különleges program a Coce Clubban!

Hair musical bemutató Siófokon!

Augusztus 16-án, szombat este különleges programmal kedveskedik látogatóinak a Coke Club: egyedi szereposztásban mutatja be a Hair című musicalt!

2008.08.15 13:30ma.hu

A ma már klasszikusnak számító zenés darab híven tükrözi a hatvannyolcas amerikai fiatalság életérzését, a hippik, virággyermekek életszemléletét alkalmazta színpadra. 

A szóban forgó generáció szexuális szabadság melletti lázadása, a vietnámi háború és a társadalmi kötöttségek elleni tiltakozása nem csak mozgalomként, musicalként is világsikert aratott. 

Bár ma már nincs konkrét politikai aktualitása a témának, a szabadság iránti vágy 50 év távlatából ugyanolyan fontos, mint valaha. Ehhez jönnek a zseniális dalok, melyet nem csak az idősebbek, hanem a fiatal generációk is jól ismernek. 

A Sziget Színház produkciójában, Pintér Tibor rendezésében, valamint a Budapest Balett tánckarának közreműködésével bemutatásra kerülő darab ezúttal szokatlan szereposztásban lesz látható.
 
A produkcióban szerepet kap például Miklósa Erika világhírű operaénekes, illetve a Megasztárból ismert Palcsó Tamás is. 

A rendkívüli Hair előadás augusztus 16-án, szombat este 9-kor kezdődik a siófoki Nagystrand területén található Coke Club-ban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.