Csajozásra is volt ideje a színésznek...

Beleznay Endre Kinter Oszkárt gyalázta!

Egy kész celebhadsereg állt ki Kecskeméten a helyi csapatok ellen, hogy támogassa a Sebészet haladása- Kisebb kockázatú műtétek Alapítványát. Persze a nemes cél mellett a játékosok a becsületükért is küzdöttek, és akadt, akinek még csajozásra, és Kinter Oszkár gyalázására is volt ideje.

2009.08.17 15:11ma.hu

Ez a híresség pedig nem más, mint Beleznay Endre.

- „Nézd, nézd! Most borzasztóan megalázták Kinter Oszkárt, de a labda mégsem ment Be.” - meséli nevetve a Tabu Tv riporterének Beleznay Endre, aki homogén mezben virított a Granada Star Kupán.

A sztárok egyébként csúfos vereséget szenvedtek a versenyen, ahol még az iskolás csapat is több gólt rúgott náluk.

A lealázott Kinter Oszkár csúnyán rátámadt a Tabu Tv riporterére, amit Beleznay Endre csúnyán félreértett, és azt gondolta, hogy védelmező hős lovagként majd zöld utat kap Hajninál.

- „Nem most tudok arról nyilatkozni, hogy milyen érzéseket táplálok irántad, de majd ezt megbeszéljük illegális körülmények között.”- kezdte az áludvarlást Beleznay, aki végül nem járt túl nagy sikerrel a Tabu Tv riporterével, de mi az ért komolyan vesszük őt, még ha lazán is.

Beleznay Endre meghódította Orosz Barbit?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.