Nagy Sándor a nézők előtt csókolta meg Muri Enikőt

Csókot kapott: zavarba jött az X-Faktor sztárja

József Attila szerelmét alakítja a Madách Színház musicaljében Muri Enikő, de hiába a sok éves színészi gyakorlat, bizony még őt is zavarba lehetett hozni egy-egy jelenetben.

2012.02.03 13:29ma.hu/L.G.

Szerelmespárt alakít Muri Enikő és Nagy Sándor, a Madách Színházban futó Én, József Attila című musicalben. Enikő a híres költő szerelmét, Vágó Mártát alakítja majd, Nagy Sándor pedig József Attila bőrébe bújik.

Az X-Faktor versenyzőjének nem ez az első színházi szerepe, korábban színitanodai "diákként" rendszeresen lépett a világot jelentő deszkákon a közönség elé, majd hosszabb ideig tagja volt a József Attila Színház társulatának. Amikor azonban új igazgatót neveztek ki az intézmény élére, a Szegény gazdagok című darabbal együtt Enikőnek is mennie kellett.

Nem sokkal ezután kereste őt meg egy meghallgatás lehetőségével Szirtes Tamás, így kapta meg a szerelmes asszony szerepét. A szakmai rutin ellenére azonban a fiatal énekesnő zavarba jött a csókjelenetektől.

"Természetes, hogy Enikő egy picit zavarban volt az első próbákon, az intim jelenetek néha még nekem is kihívást jelentenek. Nagyon jó Enikővel dolgozni, együttműködő, igazán kedves lány!” – mesélte lelkesen partnere, Sanyi.

Fotó: L.G.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.