Attila kitartóan csapja a szelet

Muri Enikőre vetett szemet a VV összeférhetetlenje

A finom visszautasítások sem veszik kedvét, ráadásul a társai is adják a lovat VV Attila alá, aki így kitartóan udvarol Muri Enikőnek. Nem várhat sokáig: csak egy hete van meghódítani az énekesnő szívét.

X-Faktorra készülnek a valóvilágosok képgaléria

2012.01.05 08:29ma.hu / RTL Klub

"Téged már nagyon vártalak" - fogadta a hét elején VV Attila a villában váratlanul megjelenő Muri Enikőt. Bár volt, aki máris csalásra gyanakodott, mondván: ha nem nézik a játékosok a tévét, akkor honnan is ismerhetnék egymást, valójában az Összeférhetetlen már nem először láthatta az X-Faktor 2011-es legjobb női hangjának tulajdonosát.

Emlékezetes, hogy Enikő már a tavalyi versenyben is felbukkant és egészen a Mentorok Házáig jutott, ami már önmagában is elég volt ahhoz, hogy sokakban maradandó emlékeket ébresszen. A második X-Faktor ráadásul hamarabb kezdődött, mint ahogy a ValóVilág villáját elfoglalhatták volna az első lakók, Attila tehát még kintről láthatta, hogy Enikő idén ismét a versenyzők közt van.

És ha még ez sem lenne elég, a tehetséges lány előrehaladásáról a VV Bokszgálán is tudomást szerezhetett, hisz néhányan az énekversenyből ott ültek a ring körül az első sorban, köztük az Összeférhetetlen kiszemeltje is. Így hát teljesen érthető, miért reménykedett abban, hogy ha sor kerül az énekes hétre - mert elmondása szerint előre megérezte, hogy a tánc és a boksz után egyszer ennek is eljön az ideje -, akkor Enikő is a vendégek közt lesz.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence - A galériához KATT a képre!


Arra azonban ő maga sem számíthatott, hogy amikor a "mentorok" elosztották maguk közt a villalakókat, épp Enikőhöz kerül, az meg már végképp álmai netovábbja, hogy bókjait bár Enikő finoman hárítja, valójában mégis úgy tűnik, a szimpátia kölcsönös. Miután a többiek is így látták, elkezdték biztatni Attilát, hogy lendüljön akcióba, mert könnyen lehet, hogy célt ér a sztárnál.

Igaz, azt egyikük sem tudja, hogy a lány, akinek a verseny kellős közepén ért véget a kapcsolata, a döntőre már újra szerelmes volt, szíve tehát nem annyira szabad, mint Attila reméli. Ez az apró tévedés pedig épp elegendő ahhoz, hogy a morc játékos minden alkalmat megragadjon az udvarlásra, nemcsak azzal, hogy ajánlatot tesz, legyen még olyan alkalom, ahol "csak te meg én, kettesben...", hanem egy közös tetoválás terveivel is.

Aztán ki tudja, mi sül ki ebből az egészből.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.