Kefirnek idén ki kellett hagynia Thaiföldet

Menekül a téltől a lányok kedvence

Kefir, a V-Tech énekese nagyon nem szereti a telet, azaz a hazai zord hideg időt. Ezidőtájban ő több ezer kilométerre, Thaiföldön szokta süttetni a hasát, de idén nem januárban utazik el.

2012.01.24 08:29FényPont Média

"Februárra készül el teljesen a thaiföldi lakásom, akkor fogom átvenni, ezért is csúszik az idei utam" - kezdi az énekes. "Napimádó vagyok, amit az év 365 napján képes vagyok élvezni, ezért is menekülök el a télből."

Bár hazánkban idén a télnek nyoma sincs, azért a szőke, kék szemű énekes nehezen viseli a hűvöset, és mindent megtesz, hogy még ha csak hangulatában is, de melegebb éghajlaton érezhesse magát. Így tett a hétvégén is, amikor Leóval és Beleznay Endrével meg sem állt Szederkényig, ahol Akinho barátjánál a pizzériában egy tüzes karaoke-partin vett részt.

Fotó: FényPont Média


Leó utál énekelni és elmondása szerint nem is tud, ez legutóbb egy Médiaválogatottas bulin jött szóba. Olyan szinten irtózik az énekléstől, hogy a Süsün kívül mást el nem énekelne" – mosolyog Kefir –, "ekkor mondtam neki, hogy elviszem egy helyre, ahol a finom pizzákon kívül olyan dalokkal is próbálkozhat, amik meghozzák az önbizalmát. Így is lett. Leó úgy belendült a dalolásba, hogy a Legszebb vallomás című dalomat már együtt énekeltük a fagyos éjszakába."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.