Gyógytóban úszkálva bukott le a műsorvezető

Galéria - VV Leóra végre rátalált az igazi szerelem?

Jó sok víz lefolyt már a Dunán azóta, hogy véget ért a ValóVilág harmadik része, ám a valóságshow-ban látható ármány ugyanúgy fellelhető a legújabb sorozatban is, mint a szerelem. Ez utóbbi ráadásul a VV3-as játékosokat is kerülget és utoléri.

Leleplezték Leót és kedvesét, íme! képgaléria

2011.12.22 10:29ma.hu / FényPont Média

Annak idején a fél ország láthatta lényegében élőben, hogyan alakul VV Leó szerelmi élete, ám miután kijöttek a villából, Ágicával is rövid időn belül elváltak útjaik. Az időközben műsorvezetővé avanzsált valóságshow-hős azóta sem talált rá élete igazi nagy szerelmére, de talán ezúttal nagyobb szerencséje lesz. Bár eddig nem mutatkozott nyíltan szíve választottjával, most lebukott, miközben gyanútlanul úszkáltak Hévízen a gyógytóban.

Miután így napvilágra került új kapcsolata, nem volt értelme titkolózni, úgyhogy Leó ha nem is bocsátkozott részletekbe, néhány dolgot elárult a leányzóról. Az például nélküle is kiderült, hogy továbbra is a szőkéket részesíti előnyben, de minden másról már ő maga mesélt.

Gyakran járok vissza Hévízre, hiszen izületi problémáimra nagyon jó a gyógyvíz. Gondoltam, most sem jövök egyedül, de sajnos nem tudtam inkognitóban maradni" – kezdi Leó –, "mivel a tófürdő vendégei az idősebb korosztályból valók, és mivel ők a Nóta Tv közönsége is egyben, hamar lebuktam. Sokan odajöttek hozzám kérdezgetni, hogy vagyok? Második mondatukban pedig a mellettem álló ifjú hölgyet dicsérték.

Fotó: FényPont Média (A galériához KATT a képre!)


Angival két éve ismerjük egymást, és egy éve alkotunk egy párt. Kapcsolatunk munkakapcsolatnak indult, és ahogy lenni szokott, nem is voltunk a kezdetekben egymásnak szimpatikusak, sőt!" – mosolyog. "Nagyszájúnak és beképzeltnek tartott, mivel folyton beszóltam neki! Sokszor úgy éreztem magam, mint egy óvodás, aki kinézi a lányt és húzogatja a copfját!" – nevetett a műsorvezető.

"De aztán megtört a jég és a tavalyi karácsonyt már együtt töltöttük a szüleimnél. Olyannyira családcentrikus vagyok, hogy szent és sérthetetlen a számomra, hogy a vasárnapi ebédeket és a legszebb ünnepet anyuékkal töltsem, az pedig kimondhatatlan érzés volt, amikor a páromat is gyerekükként fogadták az ünnepekre, és persze azóta is. Így lett a karácsony a mi ünnepünk.

Mivel az év során nagyon keményen dolgoztunk mindketten, most azt mondtam a kedvesemnek, hogy elviszem egy helyre, ahol úszógumival tudunk fürdeni és pihenni, sőt meglepetésként a tó medréből gyógyiszapot is felhoztam neki, amit később a szakavatott kezek felkentek a hátára. Persze én is segítkeztem egy kicsit
" – kacsint –, "igazán hab a tortán a páros masszázsunk volt. Ezt szántam elő-karácsonyi miniszabinak.

Leó és Angéla miniszabija olyan jól sikerült, hogy a megkapó környezetnek köszönhetően a bolondos műsorvezetőnek rögtön eszébe is jutott jó pár műsorötlet, kattogó agyát nem egyszer próbálta kikapcsolni és kedvesére koncentrálni, elmondásuk szerint sokszor zárták magukra szobájuk ajtaját, ahová már a kíváncsi fotósok sem tudták őket követni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.