Alaposan kivizsgálták a valóvilág sztárját

VV-Leó: "Egy thai nő környékezett meg"

Csúnya és makacs betegségen esett át a közelmúltban Leó, a ValóVilág előző szériájának győztese, így aztán nem csoda, ha egy jótékonysági meccsen a kelleténél jobban ráijesztett társaira.

2011.02.10 16:29FényPont Média

Egy kicsit gyengébbnek éreztem magam az utóbbi időben, fájt a fejem és kedvtelen voltam. Lehet a sok munka és a Nóta Tv-s forgatások vagy az edzések miatt, de mikor a barátaim ezt a fejemhez is vágták, elgondolkoztam” – emlékszik Leó.

"Önként elvonultam Hévízre, hogy a reumakórházban teljes kivizsgáláson essek át, és szakemberek erősítsenek meg abban, hogy teljesen egészséges vagyok és a korábbi betegségemnek nyoma sem maradt.

Fotó: FényPont Média

Leó vérvételen, ultrahangon és RTG vizsgálaton esett át. Megnézték a tüdejét, a szívét és a máját is.

Végig nagy biztonságban éreztem magam, hiszen hozzáértő kezek végezték a vizsgálatokat. Sőt, nagyon meglepődtem, amikor a tófürdő wellness centrumában egy thai hölgy környékezett meg. Először nem tudtam, vajon mit akarhat tőlem, amikor kézen fogott és elvezetett" – meséli Leó kaján vigyorral az arcán.

"Lefektetett egy ágyra, és amikor a hátamra állt, akkor már tudtam és éreztem, hogy egy kőkemény, csontropogtatás - thai masszázs következik, amivel egyik kedves ismerősöm lepett meg. Mint utólag kiderült, biztos volt benne, hogy nem bírom ki.

Fotó: FényPont Média

Jó hír, hogy Leó kibírta, félelmei pedig a vizsgáltok eredményei alapján alaptalannak bizonyultak.

Bár vérnyomása egy kicsit magas volt aznap, de manapság kinek nem, aki ebben a rohanó világban él?

A Nóta Tv műsorvezetője viszont ígéretet tett, hogy kicsit lassít, változtat életvitelén, többet mozog, és évente egyszer visszatér Hévízre egy teljes kivizsgálásra.

VV-Leó lefeküdt egy tanítványával

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.