Ötévesen is csókolgatta a lányokat!

Kefir: Nagyon szeretek izzadni

A Kefirt sosem hagyja ki nevéből, amikor bemutatkozik - Ötévesen kiállított orosz tankokon játszott, manapság a snowboardozás a szőke énekes hobbija...

2009.12.03 18:25Sztárportré

Kefírként ismerik jobban az emberek, a név hozzánőtt a harminc év alatt - Ha valahol be kell mutatkoznia, mindig úgy szokta, hogy Kecskés Tibor - Kefír - mesélte az énekes a Sztárportré-nak.

5 évesen...

"
Elmentem reggel óvodába, fogdostam a lányok kezét, még meg is csókoltam őket… Így teltek a napjaim. A szüleim hazavittek, ettünk, aztán valami játékba fogtam. Miskolcon nőttem fel, és Miskolc Avasának a legtetején van egy sportpálya, ahol régi orosz tankok voltak kiállítva, azokon nagyon jót lehetett játszani. Bicikliztem sokat, utána ez fejlődött, mert egészen profin elkezdtem BMX-ezni, mindenféle ugratásokat, trükköket tudtam. Aztán átszoktam a gördeszkára, görkorcsolyára, és a sima korcsolyára is. Nagyon szerettem mozogni."
- mesélte a sztár.

30 évesen...

"Mostanában snowboardozni szoktam elmenni téli időszakban, nyáron pedig ha van időm, akkor szörfözök. Amit még nagyon szeretek, néha elmenni edzőterembe, futni. Nem is a futás részét szeretem a legjobban, hanem nagyon szeretek izzadni. Futás után még beülök a szaunába, és ezt a két órás intenzív izzadás én nagyon szeretem. Akkor vagyok igazán boldog, hogy ha tudom, hogy megtettem mindent valamiért, még akkor is, ha nem sikerült. Ha egy napból kihozom a lehető legtöbbet, akkor én boldogan fekszem le."

"Akkor vagyok igazán boldog, hogy ha tudom, hogy megtettem mindent valamiért, még akkor is, ha nem sikerült. Ha egy napból kihozom a lehető legtöbbet, akkor én boldogan fekszem le.

Szeretek üzlettel foglalkozni. Van is egy pár dolog, amiből ma már meg tudok élni, és nem kell a zenével megélhetés szinten foglalkoznom. Hogy azok micsodák, az nem érdekes, az embereket biztos, hogy nem érdekli, de teljesen hétköznapi emberi életet élek én is."
- árulta el a Sztárportrénak Kefír.

"Fölkelek reggel, megnézem a telefonjaim, elmegyek bankba, postára, intézem a céges ügyeket, tárgyalok, üzleti vacsora, stb. Délután, este felé hazaérek, olyankor vagy leülök a zongorához, vagy leülök a párommal, és tv-t nézek, vagy megiszunk egy pohár bort valamelyik film előtt.

Nem tartom magam jó üzletembernek, de biztos, hogy van hozzá érzékem, mert egyébként már rég csődbe mentem volna. A jó üzletember merész, mer kockáztatni, és elég ha kevés dolog bejön neki, de az nagy üzlet legyen. Én nem vagyok annyira kockáztatós.

Ha valamit csinálok, azt nagyon körbejárom, és szinte csak a biztosra szeretek rámenni. Ez nem jó üzleti tulajdonság szerintem. Sajnos minden összedőlhet. Az üzleti élet, meg hát eleve az élet olyan, hogy soha nem tudod mi lesz holnap."
- mondta el Kefir a Sztárportrénak.

Így nézett ki Kefir egykor!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.