20 év után "megrongálták" a Ladáját

Rendőrt hívott, mert két pötty nőtt a kocsijára

Megdöbbentő és teljesen hallatlan gaztettet követtek el egy matuzsálem-korú Lada és annak tulajdonosa ellen, ami feltétlenül rendőri intézkedést tett szükségessé.

2012.01.03 14:29ma.hu/police

Fényes nappal érkezett a Heves Megyei Rendőr-főkapitányságra az év lakossági bejelentése, melynek során egy egri férfi rémülten közölte: valaki megrongálta az autóját, ezért nem tud elindulni. A hatóság embere rövidesen meg is érkezett a helyszínre, ahol alaposan kikérdezte a sértettet a tényállásról.

A férfi elpanaszolta, hogy a csaknem 20 éve a tulajdonában lévő Lada típusú gépkocsi motorháztetőjére elvetemült vandálok két fekete pöttyöt tettek, amiről fogalma sincs, mi lehet, de jobbnak látta, ha be se indítja az autót.

A járőr szemrevételezte a járművet, majd megállapította, hogy a motorháztetőn lévő két pötty nem más, mint az ablakmosó folyadék nyílása, ami a tulajdonosnak két évtizeden keresztül valahogy elkerülte a figyelmét.

További intézkedésre nem volt szükség, a nyomozást lezárták, arról viszont nem szól a hivatalos jelentés, hogy a rend szigorú őre hogyan tudta megőrizni komolyságát.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.