Ilyenre még nem volt példa ebben az országban

Hoppá: Ördög Nóra nőre cseréli eddigi párját

Példátlan, de örömteli bejelentést tett az RTL Klub az egyik legtündöklőbb műsorvezetőjével kapcsolatban: Ördög Nóra korábbi partnerétől megválva egy másik nő oldalán lép a nyilvánosság elé.

2011.11.21 13:29ma.hu

Ahogy az X-Faktor egy héttel ezelőtti adásában Ördög Nóra már nagy csinnadratta közepette bejelentette, tavasszal elrajtol a negyedik Csillag születik az RTL Klubon, az énekes tehetségkutató után tehát hamarosan megint a legváltozatosabb kategóriákban mérhetik össze tudásukat a vállalkozó szellemű tehetségek.

A műsor azonban megújul, legalábbis ami a műsorvezetőket illeti: most először nem egy férfi és egy nő áll színpadra, hanem - Magyarországon ekkora volumenű produkcióban első ízben - egy női műsorvezetőpáros kalauzolja majd a nézőket. A korábbi években Ördög Nóra mellett Stohl Andrást, illetve a 2011-es szériában Nagy Sanyit láthattuk, ezúttal partnere Lilu lesz.

A két műsorvezető (Fotó: RTL Klub/Bársony Bence)

A közös munkát mindketten izgatottan várják, ami nem csoda: mindketten rutinos műsorvezetőnek számítanak a legnézettebb showműsorokban és az élő adás sem okoz egyiküknek sem problémát. Sőt, a Reggeliben és a csatorna délelőtti műsorában, a Csak csajokban már közösen is dolgoztak, mégis ebben az új helyzetben együtt kell helyt állniuk.

"Nagyon örülök annak, hogy jövőre Liluval közösen vezethetem a Csillag Születiket. Korábban dolgoztunk a Reggeliben, bár sajnos csak keveset lehettünk együtt a műsorban. Mikor azonban volt erre lehetőségünk, az már-már ünnepi alkalomnak számított, így nagyon élveztük a közös munkát. De arra ne számítsanak a nézők, hogy nagyon csajos lesz a műsor és csak a tűsarkakról szól majd. Lilunak nagyszerű humora van, így szerintem tökéletes párost alkotunk” – mondta Ördög Nóra.

Már a Csak csajok idején is állandóan forszíroztuk, hogy milyen jó lenne, ha egy másik műsorban is együtt tudnánk dolgozni és ez most valóra vált. Nagyon izgalmas lesz, hisz arra még nem volt példa Magyarországon, hogy egy tehetségkutató műsornak női műsorvezetői legyenek. Érdekes lesz a mi párosunk, hisz alapvetően tűz és víz vagyunk, de mégis remekül tudunk a másikkal dolgozni, sőt, a magánéletben is nagyon jó a kapcsolatunk” – tette hozzá Lilu.

A tehetség sokszínű, ahogyan ez jövő tavasszal, az RTL Klub Csillag Születik című műsorában is kiderül. A csatorna pedig már várja a jelentkezéseket a www.rtlklub.hu/csillag oldalon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.