Müller Attila nem bízza a véletlenre a tűzeset óta

Képek - Poroltóval a hajókirándulásra?!

"Egy mindenkiért, mindenki egyért!" - idén tavasszal ezt a mondatot sokszor hallottuk az Oximix Médiaválogatott tagjainak szájából, amikor is egyik tagjuknak, Müller Attilának leégett a háza.

Nagy bulit csaptak a sztárok Ráckevén képgaléria

2011.11.03 10:29FényPont Média

Figyelmetlenségem miatt kerültem óriási bajba, amiből a csapattársaim rángattak ki kétkezi munkájukkal” - emlékszik Müller Attila a tragikus húsvéti éjszakára, amikor elaludt a nyitott ablak mellett, a párkányon álló mécses pedig belekapott a függönybe. Mire az RTL Klub műsorvezetője felébredt, már hiába próbált egyedül szembeszállni a hatalmas lángokkal. Barátai azonnal egy emberként siettek a segítségére.

"Akkor ők adtak önzetlenül nekem, most viszont szerettem volna én kedveskedni a fiúknak. Ezért meghívtam őket egyik kedvenc helyemre, Ráckevére, a Duna szállodájába, ahol egy fergeteges csapatösszetartó buli kerekedett perceken belül” - mesélte. Az invitálást nem lehetett visszautasítani, nem is csoda, hogy Kefir, Csordás Tibi, Katus Attila és Tamás, Farkasházy Tivadar és Mimi, Lui mágus, VV Jerzy, Babicsek Bernát, Palcsó Tamás és Somogyi András azonnal igent mondtak a meghívásra.

Fotó: FényPont Média (A galériához KATT a képre!)


Atteszt régóta ismerem, közös sorozatunk óta tart a barátságunk" - mondja Babicsek Bernát, a Barátok közt egykori szakácsa. "Igazi őrült, vagány srác, aki a nagy pofon után is lábra tud állni, ha meg ünneplésről, buliról és wellnessről van szó, akkor szintén nem ismer lehetetlent.

Attila jó házigazdaként kalauzolta végig a barátait a kék Dunáról elnevezett szállodában, ahová ő már szinte hazajár. Vele tartott édesanyja, Éva is, akinek szintén sokat köszönhet.

A délutáni ejtőzés és bolondos fürdőzés után a sztárok hajóra szálltak és az alkalmi kapitányok, Teddy és Ati segítségével kihajóztak a Dunára. „Nagyon élveztem az éjszakai hajókázást a Dunán" - kezdi Palcsó Tomi. "Igazi őrült bandába csöppentem aznap, a hangulat fantasztikus volt. Azon viszont egyáltalán nem lepődtem meg, amikor Attila egy poroltóval jelent meg” - nevet.

Kicsit émelygett a gyomrom a vízen, hiszen alapvetően szárazföldi lény vagyok" - emlékszik Somogyi András humorista, számos karakter megformálója. "Mivel az egyik legújabb tag vagyok a Médiaválogattban, folyton arra koncentráltam, hogy nem akarnak-e átverni a srácok. Amikor Farkasházy Teddy lépett hozzám és beszédbe elegyedtünk a mi kis szakmánkról, tudtam, most már biztonságban vagyok” - meséli Somogyi.

A vidám hangulatot mi sem bizonyítja jobban, minthogy sorra fogytak az italok és egyre szélesebb mosolyokat örökített meg a nem is annyira véletlenül arra járó fotós. Némi örömzenélés és éneklés után hajnaltájban pihent meg a társaság, másnap reggel pedig cseppet sem meglepő módon rengeteg kávét rendeltek…

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.