Hármasban sem sikerült az RTL műsorvezetőjének

Fotók! Müller Attila egyszerre két nővel próbálta - de alul maradt

Hiába állt össze Müller Attila a legszebb hazai modellek közül kettővel is, Kustánczi Liával és Széles Izával sem tudta hozni a várt teljesítményt. Fluor Tomi annál jobban remekelt!

Jó hangulatban zajlott az árukeresés képgaléria

2011.06.30 13:29ma.hu / Sunhill Media

Az internetes vásárlás egyre inkább elterjed hazánkban is, ám míg a "valódi" vásárláskor közvetlenül megnézhetjük, kipróbálhatjuk az adott terméket, addig az online shoppingolás számtalan veszélyt rejteget. Jó hír, hogy ezek többségét ki lehet kerülni, persze kellő felkészültséggel és alapossággal - épp erre szerették volna felhívni a figyelmet a hazai fiatal sztárok is egy játék keretén belül.

A vetélkedőt az egyik legismertebb árukereső oldal szervezte, a csapatokat pedig Fluor Tomi és Brasch Bence, Puskás Peti és Dani, valamint Müller Attila és két szépség alkotta. Ám az RTL Klub műsorvezetője hiába fogott össze Kustánczi Liával és Széles Izával, hármasban is alulmaradtak a két ellenfél-csapattal szemben.

Fotó: SunHill Media (A galériához KATT a képre!)


A vicces feladatok sorát a kvízkérdések nyitották, amik persze nem voltak túl egyszerűek, a tavaly Magyarországra importált légkondik mennyiségét a sztároknak csuklósbuszra kellett átváltaniuk, a helyes válasz végül az "amennyi 150 csuklósbusz össztömege" volt.

A második fordulóban ártipp-verseny következett, ahol minden csapat kapott egy-egy árucikket, Fluoréknak testhezálló módon egy nagy doboz legóra kellett tippelniük - nem túl nagy meglepetésre ezt a fordulót ők nyerték meg.

Így a harmadik körnek nagy volt a tétje, mert a kvízben a Puskás-testvérek szereztek pontot. Csakhogy az utolsó kör végül mókázásba csapott át, aminek következtében a Müller-csapat már nem tudott szépíteni, ellenben igen jól szórakozott mind a hét versenyző.

Az eredeti feladat az lett volna, hogy kitalálják, 30 forintból hány lufira elegendő levegőt fúj ki egy légkondicionáló, ám találgatás helyett a fiatalok inkább azt kezdték el próbálgatni, hogy hány lufit kell ahhoz felfújni az egyszerű levegővel, hogy a köteg a magasba emelje őket.

A csapatokat már lehetetlenség volt visszaterelni az eredeti kerékvágásba, így a szervezők úgy döntöttek, inkább átadják a résztvevőknek az ajándékot, ami egy-egy víz alatt is használható fényképezőgép volt.

Mondani sem kell: azonnal ki kellett próbálni, úgyhogy a nap igazán jókedvűen ért véget a hét celeb és a nézők számára!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.