Joshi Bharat: Ez lelki sztriptíz!

Pákó sírva fakadt: "Joshi bácsi, mit csináljak?"

Őszintének látta Joshi Bharat a beszélgetős műsora felvételekor Fekete Pákót, így nincs oka kételkedni a szavaiban. A nigériai előadó a különköltözésükről mesélve elsírta magát.

2011.09.20 16:29ma.hu / TV2

"Pákóról általában az jut eszébe az embernek és nekem is az jut eszembe, hogy egy jópofa, viccelődő, és őszintén kimondom, kicsit butuska fiúcska" - vallotta be Joshi Bharat, akinek nemrégiben új köntösben, de nagyjából a megszokott tartalommal indult újra a műsora. Csakhogy míg korábban kedélyesen csevegett a sztárokkal, addig most inkább a lelkizés kerül előtérbe, az emberi tragédiák, megindító sorsok - nem véletlen, hogy műsorában az elsők között látta vendégül Fekete Pákót.

A nigériai származású előadót ugyanis néhány hónapja elhagyta a kedvese a közös gyermekükkel együtt, egyes hírek szerint bántalmazás is volt a történetben, bár ezt Ágica a nagyközönség előtt, élő adásban nem mondta ki nyíltan. Azt azonban elismerte, hogy valóban büntetőfeljelentést tett Pákó ellen.

Fotó: FEM3


Joshi aztán így folytatta a beszámolót a férfiről: "Aztán elkezdtünk beszélgetni és kiderült, hogy ez egy felszín, de hogy amögött milyen történet van, mi mindent tett azért, hogy egy idegen országban létrehozzon egzisztenciát..." - hagyta nyitva a mondatot, hozzátéve, hogy a módszerek miatt azért gyakran bírálta Pákót. Az indiai lélekelemzőnek meggyőződése, hogy az ember felelős azért, hogy milyen képet mutat a saját hazájáról, mert az alapján ítélik meg az összes többi nigériait, vagy esetében az indiaiakat.

Ami megdöbbentette a riportert, az Pákó hozzáállása a történtekhez. Feltűnt, hogy egyfolytában csak azt mondogatta: hiányzik a fia, de mindig csak egyes számban emlegette - noha két fia is van, és egyik sem él vele! Joshi ezt azzal magyarázta, hogy sok más, a műsora kapcsán megismert apához hasonlóan ő is lényegében elfelejti az egyik gyermekét, hogy a másikra tudjon összpontosítani, és ebből egyértelműen az látszik, hogy ő kifejezetten a jelenlegi helyzettől szenved.

"Attól volt az egész megindító, hogy nem lehetett vigasztalni, egyszerűen nem tudott megállni" - mesélte a beszélgetős show házigazdája. Elmondta, hogy akkor, amikor valaki interjú után megkérdezi: "jó voltam, ugye jókat mondtam?", azt nem szereti, mert akkor tudja, hogy a riportalanya tudatosan irányította a dolgokat és eltervezett célja volt, hogy valami szenzációt mondjon. Pákónál viszont a szomorúsága, a kétségbeesése ugyanúgy folytatódott akkor is, amikor már kimentek a stúdióból, és nem lehetett megvigasztalni.

"A párjával nem beszéltem, de amit én itt láttam, amit Pákó mondott, az őszinte volt. Nincs olyan kapaszkodóm, ami miatt ne hinnék neki" - felelte végül a neki szegezett kérdésre.

Még több hír Fekete Pákóról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.