Új otthon után kell néznie a Didikirálynak

Hoppá: Ágica besokallt, kirúgta Pákót!

Fekete Pákó körül az utóbbi hetekben szó szerint áll a bál, szinte minden hétre jut valami rossz esemény, így szinte nem is lehet csodálkozni, hogy kedvese, Ágica megelégelte a zűröket és kirakta közös otthonukból.

2011.08.22 16:29ma.hu

A legnagyobb szerelemnek is vége szakad, ha túl sok zűrzavar rondítja össze a képet, márpedig Fekete Pákó körül mostanában szinte más sincs, csak zűrzavarok. Nem elég, hogy egymás után kapja az idézéseket a bíróságra, hol ez, hol az jelenti fel rágalmazásért és követel tőle több százezer forintot, de néhány hete azért tűnt el napokra, mert elmondása szerint valaki a sötét utcán nekitámadt és alaposan összeverte.

Fotó: feketepako.hu

Nem csoda, hogy ilyen körülmények között a Didikirály és kedvese, Ágica az egyik szomszéd elmondása szerint egyfolytában csak veszekedtek, eleinte csak apró-cseprő dolgokon, később már bármin kirobbant a vita - adta hírül a Vasárnapi Ász. A folytonos kiabálásoknak végül az lett a vége, hogy Ágica közölte: ideje másik otthon után néznie a nigériai dalosnak.

"Sajnos mostanra már nagyon elmérgesedtek a dolgok, nem ritka, hogy Pákó a gyerek jelenlétében agresszív" - árulta el a neve elhallgatását kérő szomszéd, aki azt sem titkolta, hogy sokszor az egész ház zengett a páros kiabálásától. Pedig Pákó mindig óriási szeretettel nyilatkozott Ágicáról és közös gyermekükről, Bencéről, de úgy tűnik, ez vagy átmeneti volt, vagy csak a külvilágnak szólt, mindenesetre ezúttal az élettársnál is betelt a pohár.

Még több hír Fekete Pákóról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.