Félelmetes kirándulás a CN-torony párkányán

"Űrséta" a szédítő mélység felett

A szenzációra éhes torontóiak és a városba látogató turisták a hét elejétől "űrsétát" tehetnek a híres CN-torony (teljes nevén Kanadai Nemzeti Torony) párkányán, úgy, hogy semmi sem választja el őket a 356 méteres mélységtől.

2011.08.06 13:13MTI

Az első hatfős csoport a fejük fölött lévő sínre erősített erős szíjjal hétfőn tette meg a 30 perces peremsétát, és még aznap 120-an követték példájukat.    
   
A hátborzongató séta ára - személyenként 175 kanadai dollár (közel 35 ezer forint) – sem tartja vissza a kíváncsiakat, akik között nők és férfiak egyaránt akadnak.

Egy Bostonból érkezett amerikai ezt a helyet választotta ki, hogy megkérje – és meg is kapta – Fülöp-szigeteki barátnője kezét, míg egy mumbai (Bombay) üzletember itt ünnepelte a 25. házassági évfordulóját - mondta el Jack Robinson, a torony ügyvezetője. 
   
A Torontó jelképének számító 553,33 méter magas CN-tornyot évente másfél millióan látogatják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.