Megdöbbentően hasonlít a hangja a legendához

My (sub)way - Ebédszünetben Sinatra-koncertet ad az építőmunkás

Napok alatt több százezren látták annak az építőmunkásnak a videóját, aki munkaidő alatt egy földalatti állomásán szorgoskodik, ám ebédidőben nem a szendvicsét majszolja, hanem ingyenkoncertet ad.

2011.08.05 14:34ma.hu

Egyre nagyobb sikere van egy New York-i építőmunkásnak, aki az egyik metróállomáson dolgozik művezetőként. Gary Russo ugyanis az ebédszünetekben felállítja a mikrofont, bekapcsolja az erősítőt, és Frank Sinatra-számokat énekel, mégpedig meglepően tehetségesen, olyannyira, hogy az emberek már tudatosan járnak arrafelé ebédidőben.

Az ingyenkoncertről készült videó már az internetre is felkerült és több százezren nézték meg az elmúlt néhány napban, hogyan énekel a 2. sugárúti Sinatra. A férfi saját bevallása szerint eddig többnyire csak otthon, a tükör előtt gyakorolt, de a jelek szerint ez bőven elég a tehetség kibontakozásához.

Hogy lesz-e folytatás, vagy valaki felfigyel-e rá, még nem tudni, mindenesetre biztató tény, hogy néhány hónapja egy hajléktalan ugyancsak az internetnek köszönhetően kapott munkát egy rádióműsor riportereként, így Russóra is várhatnak még meglepetések a karrierjét illetően!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.