Mi van a sorozatsztár és Bruno Senna között?

Kiss Ramóna szenzációs románca, avagy egy elemzés elemzése

Elcsavarta a fejét, lángoló szerelem, már egy hónapja tart, távkapcsolat - sorjáznak a hangzatos szalagcímek Kiss Ramóna új románcával kapcsolatosan. Az egyik lap még egy elkapott fotót is analizált. Semmi kétség, erős a szexuális töltődés a magyar lányban.

Kiss Ramóna esküvői álmai a képernyőn már teljesültek >>> képgaléria

2011.08.05 08:37ferrer- ma.hu

Viszonylag ritkán kap ekkora teret egy kaland a médiában. Napok óta minden bulvárújság címlapján ott feszít Kiss Ramóna, aki a száguldó cirkusz egyik résztvevőjével, Bruno Sennával érezte jól magát a magyar futam utáni bulin.

A hazai bulvárlapok a nyári uborkaszezon derekán végre fellélegezhettek. Napokra megvan a címlap, már csak az elő-, utó- és mellékszálait kell felderíteni, máris több cikkre való muníció kaparható össze, amennyiben pedig nincs annyi az anyagban, hát hívunk egy pszichoanalitikust, aki a kettejükről készült fotót elemzi. Így már a fél ország számára egyértelmű: Kiss Ramóna ajkai azért duzzadtak, pupillái pedig azért kitágultak, mert szexuális izgalom hatása alatt állt. Mi más alatt? Hát nem logikus?

Kiderült az is, hogy a magyar lányon tudattalan zsigeri izgalom látszik, és feltűnő szexuális érdeklődés. A Hungaroring közepén, tucatnyi fotós és pályamunkás társaságában ez is alapvető női reakció. Nemde? A szakértő kitért arra is, hogy mikor megérintik egymás kezét, ujjaik egymásra mutatnak, és ez "JEL". Próbálta már a szakértő megérinteni valakinek úgy a kezét, hogy az ujjai másfelé mutassanak? Mert garantálom, hogy nem túl életszerű mozdulat lenne, ha nem a másik felé néznének az ujjak...

A Forma-1 sztárjai az év háromnegyed részében utaznak egyik futamról a másikra, így egyfajta távkapcsolatról beszélni velük kapcsolatban nem túl reális dolog. Egy elkapott lesifotó, egy buliban eltöltött pár óra, és egy közös távozás mégis elegendő ahhoz, hogy napokig erről cikkezzenek, és egy lehetséges távkapcsolat részleteit elemezzék.

Arról pedig hogyan lehet elfelejtkezni, hogy ezen versenyzők nagyjából hetente vesznek részt csillogó partikon, megnyitókon és egyéb mulatságokban, ahol tucatszám veszik körbe őket gyönyörű nők? Kiss Ramóna esete mennyiben lenne több vagy más ezeknél a könnyű kis kalandoknál? Valószínűleg nem sokban.

És nincs is ezzel semmi probléma. Két nem elkötelezett fiatal megismerkedett, eltöltöttek együtt néhány órát, vagy éppen egy estét. Jól telt, egy kellemes emlék. Nem több. De minek erről napokig cikkezni, és elemezni a nagy semmit? Miért van szükség egy fotó analizálására? És miért kell rögtön érzelmekről értekezni? Vagy egy celeb csak szerelembe tud esni? Úgy első pillantásra? Alakuló kapcsolat, kaland szóba sem jöhet?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.