Megviseli, ha Zsófi csalfa!

Kiss Ramóna csak magányban tudja feldolgozni...

Lelkileg megviselik bizonyos jelenetek a szép színésznőt, akinek olykor nehéz különválnia karakterétől - Kiss Ramónának magányra van szüksége, hogy mindezeket feldolgozza.

2010.07.02 12:30ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

A Barátok köztben évek óta Zsófit alakítja Kiss Ramóna, aki nem tagadja, néha igen nehéz különválnia karakterétől, különösen, ha a jelenetek érzelmi oldaláról van szó. Lelkileg megviselte például a Zsófit ért támadás, de az is, hogy karaktere megcsalta a párját, Barta Zsoltot, akivel pedig az életét is összekötötte.

Ramóna szerint elkerülhetetlen, hogy ne ütközzön ki játék közben a karakteréről alkotott véleménye - elítéli például Zsófi tettét, és az érzést a játékba is igyekszik belevinni. Személyes tapasztalatokból szerencsére nem építkezhet, nem került még ilyen szituációba - mesélte a színésznő a Napi Ászban.

Kiss Ramónát a való életben inkább az viseli meg, ha igaztalan hírek látnak napvilágot róla: februárban előfordult, hogy a konkurens csatorna sztárjával, Baronits Gáborral hozták hírbe, aki a Jóban Rosszban egyik karakterét alakítja.

A csinos fiatal színésznő különösen azért borult ki, mert Gábor az egyik barátnőjének a kedvese. Ramónát azért szólták meg, mert egy partin nagyon belefeledkezett a táncba a helyes fiatal színésszel, aki egyébként Ungár Anikó gyermeke.

A hírek szerint Gábor és Ramóna alig félreérthető testbeszéddel viszonyultak egymáshoz, pedig mindketten párkapcsolatban élnek.

A színésznő leszögezte, hogy a média által felfújt lufiról van szó, hiszen ő továbbra is Tóth Norbert focista párja, és ezen nem is kíván változtatni.

Szerencse, hogy egy ötéves kapcsolaton nem fognak az efféle híresztelések - tette hozzá a Barátok Közt sztárja.

Szex miatt zaklatják Kiss Ramónát!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.