Kiss Ramóna szomorú volt, de az egyik legszebb

Mitől borult ki a Barátok közt színésznője?

Az év legnagyobb celebgáláján Kiss Ramóna volt az egyik legszebb. Mégis arról mesélt, hogy boldogtalan. Talán mert egyedül érkezett?

2010.02.21 13:52Kiskegyed

Fények, csillogás és elegancia jellemezték az év egyik legnagyobb társadalmi eseményét. A sztárok boldog mosollyal fogadták a nekik szánt bókokat. Kiss Ramóna az ezt megelőző gálákkal ellentétben most egyedül, a párja, Tóth Norbert focista nélkül érkezett a díjátadóra.

Pedig már vége az egy évig tartó távkapcsolatnak, Ramónáék újra egy fedél alatt élnek! Akkor vajon miért nem kísérte el párja a szép színésznőt?
Senkinek nem beszél rosszkedvének okáról.

Mint eddig az összes partin, úgy most is Ramóna volt az egyik legszebb színésznő. Azonban ragyogó mosoly helyett elkeseredve hallgatta a dicsérő szavakat.

„Boldogtalan vagyok, és nem értem, miért is omlik minden össze körülöttem, amikor azt hiszem, végre én is boldog lehetek. Mint máskor sokszor, úgy most sem sikerült nekem” - mondta el a színésznő. Mindenkiben felmerült: talán a szakítás szélén állnak a kedvesével, Tóth Norberttel? Rami erre a kérdésre sem válaszolt.

„Én is észrevettem, hogy Ramóna mostanában többször szomorkodik. Azonban arról, hogy mi ennek az oka, senkinek nem beszél. Mi is csak találgatni tudunk”
- árulta el a színésznő egy másik bálozó kolléganője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.