Nemrég még családot terveztek....

Vége az álompárnak: Kiss Ramóna szakított a párjával!

Noha minden felröppenő pletykát, mely a lehetséges szakításukról szólt, korábban cáfoltak, Kiss Ramóna és Tóth Norbert útjai most valóban elváltak egymástól.

2010.10.08 08:29ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Öt és fél év után valóban szakított egymással Kiss Ramóna, a Barátok közt Zsófija és focista kedvese, Tóth Norbert. Rami 20 évesen ismerkedett meg az akkor még az Újpest csapatában focizó fiúval. Korábban két évig már éltek távkapcsolatban, mert a labdarúgót munkája nem a fővároshoz kötötte.

Ám nyár közepén - gondolván, most sem lesz gond - másodjára is nekivágtak a távkapcsolatnak Ramónával. De már nem tudtak részt venni kellő mértékben egymás életében. Ramóna a Fókusz kamerája előtt beszélt a történtekről, és elmondta, azért is számolt be a képernyőn erről, mert meg akarta előzni a találgatásokat.

A szakítás mindenesetre megdöbbentő fordulat azok után, hogy a páros még pár hónappal ezelőtt is a leendő közös életéről beszélt. Sőt, a júliusi hírek még arról szóltak: Kiss Ramóna kezét már meg is kérték.

Norbert és Ramóna - Fotó: Kiskegyed

Norbert azonban ekkoriban igazolt a Pápa csapatához. A fiatalok úgy érezték, ez őket nem fogja megakadályozni abban, tervezgessenek, biztosak voltak érzéseikben és önmagukban, hiszen már egyszer végigcsináltak egy hosszabb időszakot távkapcsolatban.

Úgy vélték, ez csak megerősítette a szerelmüket, és rájöttek, nagyon hiányoztak egymásnak. A focista elárulta, hogy megkérte a színésznő kezét, és többször szóba került már közöttük az esküvő.

Úgy fogalmazott, ő biztos abban, hogy a feleségét Kiss Ramónának fogják hívni. Lesz esküvő, csak azt várják, hogy kicsit nyugodtabb legyen az életük - mondta.

Rami és Norbert öt és fél éve voltak együtt. Az elmúlt fél év azonban a jelek szerint már nem volt felhőtlen.

Nem vetkőzik Kiss Ramóna!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.