Még keresi a férjjelöltet a színésznő

Csodás képek: Kiss Ramóna nyáron akar férjhez menni

Mások kézfogóját előszeretettel szervezi, így pontos elképzelése van a sajátjáról is: már csupán egyetlen "apróság", a férj hibádzik az álomesküvőhöz. Kiss Ramóna mégsem csügged.

Kiss Ramóna esküvői álmai a képernyőn már teljesültek képgaléria

2011.03.04 15:29tabu.tv

A Barátok közt Szentmihályi Zsófija rendszeresen besegít sorozatbeli nagynénje rendezvényszervező cégében, többnyire esküvőket hoz tető alá. Kiss Ramóna azonban nemcsak a képernyőn, hanem civilben is már jó ideje esküvőszervezőként egészíti ki színészi munkáiból származó bevételeit, nem véletlenül.

"Esküvő és rendezvényszervező céget üzemeltetek egy nagyon jó barátnőm segítségével. Hál' istennek már volt jópár esküvőnk, ami sikeresen lezajlódott, úgyhogy menyasszonyok, jelentkezzetek!" - nevet fel a tabutv.hu videójában a színésznő.

Egy eljátszott esküvő (További képek a galériában!) - Fotó: Barátok közt


Rami szerint az esküvőszervezés egyáltalán nem luxuscikk, hiszen semmilyen plusz költségbe sem kerül a megrendelőiknek. "Az esküvőszervezőnek a fiatal pár egy forintot nem fizet. Ebben pont az a lényeg, hogy mi kvázi ingyen dolgozunk és a szolgáltatóktól kapunk pénzt, de minden szolgáltatóval úgy egyezünk meg, hogy én is ugyanannyiért szolgáltatok rajta keresztül, mint ha valaki bemegy magánemberként.

Mi csak megkönnyítjük a párok dolgát és időt spórolunk meg nekik...
" - mesél a munkájáról Kiss Ramóna a Tabu Tv riporterének, aki szerint az összes mai menyasszony Hamupipőke-módon akar férjhez menni.

Bár hosszú kapcsolata nemrég ért véget és egyelőre a szingli nők szabad életét éli, nem adja fel álmait, és mások esküvőinek tervezése-szervezése mellett már a sajátján is gondolkodik.

"Egyetlen egy dologban vagyok biztos, aztán lehet, hogy ez sem fog összejönni... nyáron szeretném majd az esküvőmet tartani, ha egyáltalán lesz. Mindegy, hogy hányan vagyunk, csak azok az emberek legyenek ott, akiket szeretek és akikkel reggel hatig táncolhatok az asztalon.

Előtte viszont aláíratok minden vendéggel egy szerződést, hogy reggel hat előtt nem mehetnek el, mert különben önköltségen jöttek el, úgyhogy ki kell fizetni a rájuk eső részt!
" - nevet az internetes sztártévé felvételén Ramóna.

Olvasson még többet Kiss Ramónáról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.