Meggyötört az énekesnő, hiányzik a pihenés

Rúzsa Magdi és a kemény gyógyszerek: "Visszaeső vagyok"

Kőkemény gyógyszerekre szorul Rúzsa Magdi, mert képtelen kilábalni betegségéből, hiányzik neki a jótékony pihenés. De azért nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni!

2011.07.25 13:29ma.hu
Fotó: TV2 / A Nagy Duett

Egy agresszív torokgyulladás miatt Rúzsa Magdi odáig jutott, hogy erős antibiotikum-kúrára volt szüksége, de a gyógyulás még így is elmarad a várakozásoktól. Persze a Megasztár egykori győztese jól tudja, hogy a legtöbbet az segítene állapotán, ha kipihenhetné a betegséget, de az elmúlt néhány hétben akkora volt a hajtás, hogy a regenerálódásra már szinte nem is maradt idő.

"Muszáj volt kicsit lassítani a tempón" - látta be végül, miután észrevette, hogy az erős gyógyszerek miatt a közérzete tovább romlott. "A gyógyszer jócskán meggyötört, és sajnos sosincs időm kipihenni ezt a fránya betegséget" - árulta el az Új Ásznak, miközben hozzátette, hogy ebből a szempontból bizony be kell vallania: visszaeső.

Még több hír Rúzsa Magdiról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.