Eltűnt a zenész fiú is...

Rúzsa Magdi ismét magára maradt?

Nincs nagy szerencséje mostanában a férfiakkal a tehetséges énekesnőnek - Nagyon úgy tűnik, hogy a Megasztár-operatőrrel való szakítást követően szövődött románca is véget ért...

2009.08.14 10:55ma.hu - Fotó: rmfc.hu

Rúzsa Magdi ismertté válása óta az énekesnő két komolyabb kapcsolatáról tud a sajtó - Még a Megasztár alatt ismerte meg Benjit, az operatőrt, akivel azonban két év után véget ért a szerelem.

Majd jött egy viszonylag ismeretlen hazai zenekar zenésze, Tamás. Magdi a Viva Comet díjátadón tőle nem megszokott módon combmutogatós miniben jelent meg és csókolózott a szőke fiúval.

Annak idején sokan úgy vélték, Tamás csak Magdi sikerében akar fürödni. Ám a fiú úgy nyilatkozott: szerepelt ő már az Első Generáció című sorozatban is, mégsem jártak többen a koncertjeikre. A jövőt illetően azonban nem tervezgetett. Egy biztos: mostanában sem csókolózós, sem másmilyen képeken nem látható együtt a pár - adta hírül a Hot! magazin.

Rúzsa Magdi szerelme két éven át az az operatőr volt, akivel az énekesnő a Megasztár harmadik szériájában ismerkedett össze.

Magdi nyerte a tehetségkutató versenyt, s ezt követően lassan fény derült az új szerelemre is. A vajdasági dalos pacsirta sokáig megmutatni sem akarta párját a sajtóban.

Tavaly októberig nagyon boldognak tűnt a fiatal pár. Csakhogy ekkor a fiú a hírek szerint félrelépett: forgatni utazott a Senorita Szöszi stábjával Kolumbiába, ahol nem igazán bírta a magányt...

Magdi kiadta a kedvese útját, ám nem sokkal később a páros ismét összekerült. Se veled, se nélküled időszak következett. Az énekesnő és Benji útjai azonban mégis elváltak.

Március környékén azonban egy új lovag mellett látták Rúzsa Magdit andalogni a budapesti Deák térnél.

A szőke, harmincas férfi volt Tamás, aki mellett a sztár szemmel láthatóan nagyon jól érezte magát.

A kapcsolatról túl sokat nem lehetett megtudni, ám a jelek szerint nem volt hosszúéletű a szerelem...

Rúzsa Magdi nem panaszkodik - olvassa el a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.