Bátyja esküvője késik az énekesnő miatt

Rúzsa Magdi: Nagymamám halálos ágyánál voltam a legboldogabb

A vajdasági származású énekesnő számára nagyon fontos a karrier, ez azonban családjától is türelmet követel - Rúzsa Magdi nem lehetett ott nagyanyja temetésén és bátyja esküvője is tolódik miatta.

2010.07.28 09:40ma.hu - Fotó: ruzsamagdi.hu

Rúzsa Magdi nem tudott ott lenni imádott nagymamája temetésén - Az énekesnő azonban szívesen emlékszik vissza az utolsó látogatására. Amikor nagyanyja már valóban a halálán volt, fogta a kezét, szeretgette, és még neki is volt ereje Magdit átölelni - ez a fél óra a lány szerint "fantasztikus" volt, sokkal többet jelentett, mint nézni, ahogyan rádobják a földet.

Lehet, hogy ez morbidnak tűnik, de számára azok voltak a legszebb pillanatok, amikor nagyanyja a halálos ágyán feküdt - vallotta be Magdi, akinek dolga volt a temetés időpontjában.

Az énekesnő az M2 Záróra című műsorában elárulta, bátyja esküvője is csúszik, mivel ő lenne a tanú, és nehéz az időpontot összeegyeztetni. Testvére emiatt valószínűleg csak jövőre nősül. Rúzsa Magdi elmondta, megélhetése és a közönség miatt sem teheti meg, hogy lemondja koncertjeit. Eddig egyszer tette meg: akkor 40 fokos láza volt, hangja viszont semmi - adta hírül a Napi Ász.

Rúzsa Magdi különleges hangjával és egyéniségével 2006-ban megnyerte a Megasztár tehetségkutatót - munkássága azonban azóta is a figyelem középpontjában áll.

Márciusban a legjobb énekesnők között vehette át a Glamour Women of The Year gála elismerését, maga mögé utasítva a tavalyi nyertes Zsédát.

Magdi nagyon zavarba jött, amikor a nevét kimondták, mivel egyáltalán nem számított a díjra. Remegő kézzel vette át. Mint mondta, nagyon jó érzés tudni, hogy a közönség a Megasztár óta figyeli és elismeri a munkásságát.

Keveset hallani azonban az énekesnő magánéletéről - Magdi a Megasztár után felvállalta, hogy románc szövődött közte és az egyik operatőr, Benji között, ez a szerelem azonban két év után véget ért.

Majd jött egy viszonylag ismeretlen hazai zenekar zenésze, Tamás, akivel a sztár a Viva Comet díjátadón - tőle nem megszokott módon -mások jelenlétében csókolózott. Akkoriban többen úgy vélték, a fiúnak imponált Magdi ismertsége, de a kapcsolatnak vége szakadt.

Rúzsa Magdi nem lesz címlapbohóc!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.