Nemrég szakított mindkét sztár az előző párjával

Hoppá: Dobrády Ákos összejött Iszak Eszterrel?

Néhány hete Iszak Eszter jelentette be, hogy már nincs együtt szerelmével, most pedig Dobrády Ákos ismerte be, hogy szakítottak a világsztár Emiliával. Most pedig együtt balatonoztak.

2011.07.18 11:29ma.hu

Dobrády Ákos és Iszak Eszter együtt jár - legalábbis ezt sugallja egy hetilap több fotója is, amelyen a két híresség mással nehezen magyarázható szituációban látható. A Nagy Duett zsűritagja és egyik versenyzője nemcsak meghitten ücsörögnek a Balaton partján, de Eszti egy puszit is adott a TNT énekesének.

Fotó: TV2


Bár az érintettek az Aktív kérésére sem álltak kamera elé és nem kommentálták a képeket, nem lehet kizárni, hogy ezúttal a titokban készült fotókban semmi félreértés nincs, tényleg alakul köztük valami. Már csak azért is, mert Eszter a TV2 énekversenye alatt ismerte be, hogy szakított szerelmével, Istenes Bencével, akivel több hónap után jöttek rá, nem passzolnak egymáshoz. Most pedig Ákos árulta el, hogy kapcsolata a világhírű tehetséges énekesnővel, Emiliával már a múlté.

Esztert persze a szakítás után az összes közelében felbukkant férfival igyekeztek összehozni, sokaknak gyanúsak voltak A Nagy Duettbeli partnerével, SP-vel, de Kasza Tibivel is hírbe hozták, akárcsak Talmácsi Gáborral - utóbbival egyébként a hírek szerint néhány éve tényleg volt köztük egy rövid viszony.

De a mostani fotók mindennél beszédesebbek, és az is sokat mond, ahogyan a két híresség ha meg nem is erősíti a feltételezéseket, de egyikőjük sem jelentette ki olyan kategorikusan, hogy "nem igaz", ahogyan azt az eddigi pletykák során tették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.