Együtt indul a sztárpár a félmaratonon

Emilia sportosabb Dobrády Ákosnál

A gyönyörű Emila és párja, Dobrády Ákos most megmutathatják, mennyire sportosak: indulnak a Budapesti Félmaratonon. Edzőjük, Füzessy Balázs, egyedi edzéstervvel készült.

2010.07.26 16:09Napi Ász Online

Dobrády Ákos és kedvese, Emilia párban indulnak a Budapesti Félmaratonon. A felkészülésben segítségükre van Füzessy Balázs, aki egy különleges, kifejezetten párok számára fejlesztett edzéstervvel segíti őket.

Ákos elárulta, ő nem fogja végigfutni a távot. - Én csak 8 km-t futok, a táv többi részét Emila teljesíti, kettőnk közül ő a sportosabb - vallotta be Ákos. - Majd meglátjuk, mennyire fog menni, ez egy új kihívás, és jó, ha az emberi megismerheti a saját határait. Szerintem ezt a 8 km-t nem esik majd nehezemre végigcsinálni.

Ákos, ellentétben szerelmével, nem nagyon szeret futni, inkább lejár focizni a barátaival, vagy kedvesével teniszezik.

Természetesen elismeri, hogy fontos a jó kondi, hiszen a koncertek annyira igénybe vehetik az embert, hogy egy-egy alkalommal akár 2 kg-t is fogyhat. Fizikai erőnléte érdekében azonban futás helyett edzőterembe jár, és 40-45 percet kardiózik.

Emilia viszont szeret futni. A gyönyörű énekesnő elmondta, azért húz szívesen futócipőt, mert közben teljesen ki tud kapcsolni, és csak a mozgásra koncentrál.

Ákosnak azonban nemsokára egyedül kell folytatnia a felkészülést, mert Emilia egy hónapra hazautazik. Ákosnak szüksége is lesz a jó kondira, hiszen tervei szerint jövőre megjelenik az új lemeze.

Szerelmükről vallott Dobrády Ákos és Emilia

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.