Ha nincsenek együtt, neten beszélgetnek!

Dobrády Ákos tényleg Emiliával jár?

Múlt héten röppent fel a hír: a TNT együttes korábbi tagja Stockholmban járt, nem is akármiért. Emiliával találkozott, aki annak idején a Big Big World-öt énekelte. Dobrády Ákosra tényleg rátalált a szerelem?

2009.10.02 14:30ma.hu - Fotó: zenemagazin.hu

Lesifotó készült pár napja Dobrády Ákosról, aki Stockholmban egy kávézóban beszélgetett elmélyülten, mégpedig azzal az énekesnővel, aki a Big Big World című dalával vált világhírűvé.

Ákos Hajdú Péter műsorában elmondta, hogy Emilia és közte akkor még munkakapcsolat volt - azóta azonban elmélyült a viszonyuk, hiszen ha nincsenek együtt, interneten beszélnek, sőt, lehet, hogy Emilia hamarosan hazánkba látogat! A TNT sztárja nem meri kijelenteni, hogy foglalt, de nem titkolta: ebből a kapcsolatból még bármi lehet - adta hírül a Napi Ász.

Amikor a múlt héten megjelentek a fotók Dobrády Ákosról és a svéd énekesnőről, bizony megindultak a találgatások, vajon mit keresett együtt a két sztár egy kávézóban? Ákos Emilia miatt repült Stockholmba?

A jelek szerint igen. De ez még nem egy randi volt. Mindketten zenészek, így sokan arra tippeltek, valamilyen közös munka kapcsán beszélgetett Ákos és Emilia.

Ákos akkor a megkeresésre nem tagadta, hogy Svédországban járt és találkozott az énekesnővel, de óvatosan fogalmazott: "alakul valami", mondta, és hozzátette: ne igyunk előre a medve bőrére.

A magyar zenész tavaly, több, mint egy év után szakított szerelmével, Ágival, aki a Fresh lányzenekar egyik korábbi tagja volt.

Ákos úgy nyilatkozott az okoról: sajnos, tűz és víz voltak ők ketten, ezért nem alakulhatott ki köztük harmonikus kapcsolat, melyre lehetett volna jövőt építeni.

A TNT egykori sztárja elmondta, hogy ex-kedvesével barátságban köszöntek el egymástól, de így történt ez valamennyi korábbi párjával is.

Apa lenne Dobrády Ákos!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.