Schobert Norbi nem féltékeny

Rubint Réka bevallotta: Dobrády Ákostól indul be

Egy meghitt nyári éjszakán azonnal szeretkezni támad kedve Rubint Rékának, ha meghallja Dobrády Ákos hangját, de férjét ez cseppet sem zavarja, mert végül úgyis egymással bújnak ágyba.

2011.06.20 16:34ma.hu
A Schobert-család - amikor Zalán még csak félúton volt (Fotó: tv2)

Szerelemre hangolva - az utóbbi évek kétségkívül egyik legromantikusabb és legszerelmesebb dala, ami még magukat az előadókat is összehozta, így aztán érthető, ha nagyon sok szerelmes "hangulatba jön" a hallatán. Közéjük tartozik a híres fitnesz-házaspár is, akik a tv2 Aktív című műsorában bevallották: Dobrády Ákos és Emilia duettjétől bármikor kedvük támad összebújni.

Persze ezzel sok fiatal és kevésbé fiatal is egyetért, a lírai dallamok a legkedveltebbek az esti romantikázáshoz. Sőt: napjaink legnépszerűbb "szerelmes" előadója a megasztáros Kökény Attila, aki nemcsak énekelni, de hallgatni is szereti a lassú és romantikus melódiákat.

A magazinműsorban a többi hazai celeb titka is lelepleződött: aki nem szereti a pörgős, ritmusos zenéket, az Voksán Virágról ne is álmodozzon, de hölgyek, figyelem: Kasza Tibinek teljesen mindegy, mi szól az ágyban, inkább a nő kívánságait próbálja meg kitalálni.

"Úgy gondolom, bármilyen zenét használnom kell, amiről úgy gondolom, hogy célra vezet" - fogalmazott, ez alól csak a saját szerzeményei képeznek kivételt, ami legfeljebb más párokat ösztönözhet babagyártásra.

A választható zenék és stílusok tárháza szerencsére végtelen, ma már akár az interneten is lehet olyan oldalakat találni, amelyek akár egész éjjel a nekünk tetsző stílust játsszák, egy biztos: egy jól eltalált zene csodákat tehet, és így már azon sem csodálkozunk, hogy Schobert Norbinál és Rubint Rékánál mi inspirálta a nemrég megszületet harmadik babát!

Még több hír Rubint Rékáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.