Rossz idők jönnek?

Jobbik: a Széll Kálmán Terv egy megszorítócsomag

A Jobbik szerint a kormány első egy évét értékelő keddi Gazdasági fordulat konferencia értelme az volt, hogy azon Magyarország leggazdagabb embere kimondta: a Széll Kálmán Terv (SZKT) egy megszorítócsomag.

2011.06.01 11:05MTI

Volner János emlékeztetett rá, hogy Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter az SZKT bemutatásakor "kíméletlenül végrehajtandó reformcsomagról" beszélt, kedden azonban Demján Sándor, a VOSZ elnöke, aki Magyarország leggazdagabb embere, már "markáns és radikális megszorításokat hozó csomagnak" nevezte az SZKT-t.

A Jobbik emellett azt javasolja Orbán Viktor miniszterelnöknek, hogy "legalább a saját kormányai cselekedeteit gondolja át és az alapján fogalmazza meg az évértékelő beszédét." Volner János szerint ugyanis furcsa, hogy a kormányfő kedden arról beszélt: Magyarországot sokan irigylik, amiért levált az IMF köldökzsinórjáról, holott néhány nappal korábban maga Orbán Viktor jelentette be, hogy az állam az IMF-hitelből vásárolja vissza a MOL részvényeit orosz kézből.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.