Az Egyesült Királyságban szembeötlő a növekedés

Negyedével nőtt az európai kereskedelmi ingatlanpiac forgalma

A CB Richard Ellis ingatlan tanácsadó közölte: az európai kereskedelmi ingatlanpiacon 26,7 milliárd euró összegben születtek üzletek az első negyedévben, ez 26 százalékkal több, mint egy évvel korábban.

2011.04.24 08:23MTI

Különösen szembeötlő a növekedés az Egyesült Királyságban, ahol egy év alatt 7 milliárdról 9,8 milliárd euróra nőtt a befektetések értéke, míg Németországban 4,6 milliárdról emelkedett 5,5 milliárd euróra. A közép-kelet-európai régióban 857 millió euróról 2,5 milliárdra nőtt a forgalom - áll a közleményben.
   
Új jelenség az intézményi befektetők újbóli megjelenése ezen a piacon. Tengerentúli nyugdíjalapok ugyanúgy vannak a befektetők között, mint közel- és távol-keleti társaságok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.