További akvizíciók várhatók

Futureal: az országkockázat megdrágítja az ingatlanfejlesztést

Futó Péter, a Futureal csoport elnöke kedden, sajtóbeszélgetésen azt mondta: a magyar ingatlanfejlesztők az országkockázat miatt 2 százalékponttal drágábban kapják a hitelt, mint a többi visegrádi országbeliek, és ez megdrágítja a fejlesztést.

2011.03.29 13:08MTI

A Futureal akkor kezdi építeni a Kelenföldi pályaudvarnál az Etele téri bevásárlóközpontját, amikor eldől, mikor indul a 4-es metró - válaszolta újságírói kérdésre az elnök.
   
A Futureal nem tett le az újabb akvizíciókról, jelenleg is jövőbeli projekteket vizsgál Romániában és Lengyelországban - erről Radványi Gábor a csoport főépítésze beszélt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.