Az MNV-vezér fizette a legtöbbet

Oszkó és Hagyó is tett a krízisalapba

A krízisalapba a kormány által biztosított 1 milliárd forinton felül 3,73 milliárd forint értékű adomány folyt be - írja hétfői számában a Napi Gazdaság a szociális tárca honlapján található adatok alapján.

2010.04.19 07:45Napi Gazdaság

Az április hatodikáig befolyt összegből 3,17 milliárd forintot gazdasági társaságok, egymilliót egy társadalmi szervezet, 500 milliót a PSZÁF, 65,3 millió forintot pedig magánszemélyek fizettek be. A magánszemély adományozók listája szerint - amely csak azok adatait tartalmazza, akik hozzájárultak a közléshez - Kamarás Miklós, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatója 15,89 millió forintot fizetett az alapba, Bajnai Gordon 9,82 milliót, Farkas Ádám PSZÁF-elnök 3 milliót, Oszkó Péter 552 ezret, Hagyó Miklós pedig 700 ezret.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.