A Fidesz szerint ez az MSZP pártkasszája

Megoldják? Április 30-ig hosszabbították a Krízisalapot

A kormány április 30-áig meghosszabbította a krízisalap működését, addig igényelhetnek támogatást a családok ebből a keretből. - közölte a kormányszóvivő csütörtökön az MTI-vel.

2010.01.14 17:07MTI

A Fidesz szerint a krízisalap valójában az MSZP választási pártkasszája, amelyet az emberektől elvett pénzből hoztak létre. Cser-Palkovics András, az ellenzéki párt helyettes szóvivője ezt arra reagálva közölte csütörtökön az MTI-vel, hogy a kormány április 30-áig meghosszabbította a krízisalap működését. A fideszes politikus szerint egyszeri, néhány ezer forintos kifizetéssel egyetlen magyar család lecsúszását sem lehet megállítani.

Cser-Palkovics András úgy fogalmazott: elképesztő, hogy az MSZP ezzel a "kampányszerű aprópénz-osztogatással palástolja, hogy alkalmatlan kormányzása miatt" emberek tízezrei veszítették el munkájukat, hogy családok százezreit fosztják meg szinte minden szociális juttatástól, csökkentik a nyugdíjakat, a fizetéseket, a fűtéstámogatást, elvették a lakástámogatást, az utazási kedvezményeket, árakat és adókat emeltek, valamint új adónemeket vezettek be. A helyettes szóvivő szerint több mint arcátlanság, hogy "a millióktól elvett pénz apró töredékét" kaphatja vissza most néhány ezer ember.

A kormányszóvivő csütörtökön közölte az MTI-vel, hogy a kormány április 30-áig meghosszabbította a krízisalap működését, addig igényelhetnek támogatást a családok ebből a keretből. A kormány 500 millió forintot csoportosított át a program meghosszabbítására - mondta Szollár Domokos.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.