Borsos ár...

Kormányzati kommunikáció: 800 millió forintot költenek médiavásárlásra

A Mediaedge:cia Hungary Kft. végezheti el a Miniszterelnöki Hivatal által megrendelt kormányzati kommunikációs kampányokhoz kapcsolódó médiatervezési- és vásárlási feladatokat.

2008.01.27 08:40MTI

A Közbeszerzési Értesítő szerint a hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárás keretösszege bruttó 800 millió forint. Ezt az eljárás fajtát az indokolta, hogy a nyertes 2007. augusztus 8-án egy ugyanebben a tárgyban kiírt nyílt tendert már megnyert, és az ajánlatkérő akkor jelezte: később tárgyalásos eljárást alkalmazhat.

A főként a kormányzati reformok megismertetését célzó múlt évi tender értéke szintén bruttó 800 millió forint volt, és a céggel 2008. június 30-ig szóló megbízást kötött a MeH, illetve a szerződés addig szól, amíg a meghatározott keretösszeg kitart. A Mediaedge:cia Hungary Kft. a múlt évi mellett, 2005-ben 900 millió forint keretösszegért hirdetési felületek vásárlására kapott megbízást szintén a MEH-től.

A Mediaedge:cia világszinten 13,5 milliárd dolláros forgalommal a vezető média kommunikációs ügynökségek közé tartozik, a WPP group tagja 80 országban van jelen 175 irodával, ami lehetővé teszi a globális márkák kezelését és minden régió lefedését.

A kft. a negyedik legnagyobb médiaügynökség Magyarországon, forgalma éves szinten mintegy 8-10 milliárd forint. Ügyfelei között megtalálhatók Magyarország vezető vállalkozásai, így például a Magyar Telekom cégei is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.