"Takarékoskodni kell mindenhol"

Havas Szófia feloszlatná az egészségügyi felügyeletet

Az Egészségbiztosítási Felügyelet megszüntetésére tesz javaslatot szerdán Havas Szófia szocialista képviselő az Országgyűlés egészségügyi bizottságában.

2009.02.10 07:36Magyar Nemzet Online

Erről tudósít keddi számban a Magyar Nemzet.

A politikus úgy véli, gazdasági válság idején takarékoskodni kell mindenhol, főként a párhuzamos tevékenységet végző szervezeteknél. A Magyar Nemzet szerint Havas Szófia álláspontja az, hogy legalább fél tucat másik hivatal foglalkozik az egészségügyi intézmények ellenőrzésével, illetve a betegek panaszaival.

Az Egészségbiztosítási Felügyelet egyébként is azért jött létre, hogy a magánbiztosítókat felügyelje, ám mivel ezek nem jöttek létre, erre a szervezetre - a politikus szerint - nincs szükség
- írja a Magyar Nemzet, amely hozzáteszi: az MSZP-ben ezzel a véleménnyel többen nem értenek egyet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.