Csak terv volt a szocialista képviselő alkalmazása

Havas Szófia nem vállal tanácsadói tisztséget az egészségügyi tárcánál

Az Egészségügyi Minisztérium után Havas Szófia szocialista fővárosi képviselő is cáfolta, hogy tanácsadói tisztséget vállalna júliustól a szaktárcánál, ahogy az egy szerdai napilapban megjelent.

2008.06.25 16:54MTI

A Magyar Nemzet írt arról, hogy a lap birtokában lévő dokumentum szerint júliustól havi 850 ezer forintért tanácsadóként alkalmazza Havas Szófiát az Egészségügyi Minisztérium. A minisztérium szerdán kiadott közleménye szerint csak terv volt a szocialista képviselő alkalmazása, ezt a megbízást Havas Szófia azonban nem fogadta el.

A tárca és a szocialista képviselő között nincs fennálló megbízási szerződés tanácsadói tevékenység ellátására - írta a szaktárca. Havas Szófia ugyancsak közleményben azt közölte: ilyen tartalmú szerződést nem látott és nem is írt alá.

A képviselő szerint az újság csak alkalmat keres arra, hogy "sértő, gyalázkodó megjegyzéseket" tegyen rá. Jelezte: a lappal szemben a hamis állítások miatt jogi lépéseket tesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.