A tudásnak ára van! Na, de ennyire?

Havi 850 ezer forintért segíti Havas Szófia az egészségügyi tárcát

Júliustól havi 850 ezer forintért tanácsadóként alkalmazza Havas Szófiát az Egészségügyi Minisztérium - tudta meg a Magyar Nemzet.

2008.06.25 07:54Magyar Nemzet

A lap birtokába került dokumentum szerint a szocialista egészségpolitikus, országgyűlési és fővárosi képviselő a jövő hónaptól határozott ideig, 2010 május 31-ig, vagyis előreláthatóan a következő választásokig "nyújthat szakmai segítséget" az adófizetők pénzéből Székely Tamás egészségügyi miniszternek. 

A napilap szerdai számában megjelent cikk úgy fogalmaz: a busás megbízásért cserébe Horn Gyula unokahúgának az egészségügy átalakítása, szerkezetváltása vonatkozásában kell közreműködnie többek között, valamint részt kell vennie "az intézményi működés hatékonyságát elősegítő szakmai prioritások meghatározásában".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.