A befektetők biztonságosabb helyre menekülnek

Magyarország a pénzügyi veszélyzónában

Pénzügyi veszélyövezetek alakultak ki a világ több pontján annak nyomán, hogy sok befektető a piacokról való meneküléssel hozzájárul a globális romláshoz - írta a hétfői The Wall Street Journal, amely a veszélyeztetett európai országok közé sorolja Magyarországot.

2008.10.13 16:48MTI

A mértékadó amerikai gazdasági napilap Magyarország mellett Bulgáriát, Izlandot és Észtországot említi az európai veszélyeztetett államok sorában. Magyarország kapcsán a lap megjegyzi: a befektetők biztonságosabb helyre menekülnek, s ez sújtja a részvény- és kötvénypiacot, valamint a nemzeti valutát, a forintot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.