Kompetenciafejlesztő projekt

Ötvenmilliós uniós támogatás a vízügyi dolgozóknak

Mintegy ötven millió forintos uniós támogatásból kompetenciafejlesztő projektet valósít meg a Vízügyi Közszolgáltatási Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége (VKDSZ).

2014.08.04 10:45MTI
freedigitalphotos.net/winnond

A projekt a vízközmű- és fürdőágazatban dolgozó munkavállalók érdekképviseleti tevékenységének fejlesztését célozza többek között továbbképző oktatási programokkal, munkaügyi, munkajogi és kommunikációs szakértők igénybevételével.

A 2014. január 1-je és 2015. június 30-a között megvalósuló program során a dolgozók képességfejlesztő és kommunikációs tréningen, vezetői továbbképzésen, munkajogi tájékoztatón, több szakmai szemináriumon, tagtoborzón és külföldi tanulmányúton is részt vehetnek - áll a VKDSZ közleményében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.