Száguldó cirkusz

600 millió forint kormányzati támogatást kap a Hungaroring

A Hungaroring idei rendezvényeinek megvalósítására csoportosítják át a pénzt elszámolási, a fel nem használt rész tekintetében visszatérítési kötelezettséggel.

2014.07.31 21:54MTI
Fotó: freedigitalphotos.net/Jeroen von Oostrom

Hatszázmillió forint támogatást kap a Hungaroring Sport Zrt. a rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból - olvasható a Magyar Közlöny csütörtökön megjelent számában. A kormány határozata szerint a Hungaroring idei rendezvényeinek megvalósítására csoportosítják át a pénzt elszámolási, a fel nem használt rész tekintetében visszatérítési kötelezettséggel.

Az átcsoportosítás ügyében a nemzetgazdasági minisztert jelölték meg felelősnek, az elszámolás és a visszatérítési kötelezettséget illetően pedig a nemzeti fejlesztési minisztert. Hétfőn a kormány 527,2 millió forint egyszeri, azonnali átcsoportosítását rendelte el a költségvetésből a Forma-1-es televíziós közvetítés 2014-es jogdíjának biztosítására. Az összeget a rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból csoportosítják át a Hungaroring Sport Zrt. támogatása jogcímcsoport javára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.