Roaming

Európa egy kicsit még közelebb

Ismét csökkent az EU-s tagállamok közötti kommunikáció - ilyen olcsón még sosem hívhatta más országokban élő ismerőseit (ha nem ismeri a VoIP szolgáltatókat).

2014.07.01 16:05MTI
Freedigitalphotos stockimages

A rendelet értelmében az EU tagállamaiban valamint Andorra, Norvégia, Izland és Liechtenstein területén a kezdeményezett hívások percenkénti díja 74,40 forint, a fogadott hívásoké 19,50 forint lesz, az SMS-küldés pedig 23,50 forintba kerül.

Roaming adatforgalmazás esetén megabájtonként 78,33 forintot számláz a társaság, azonban kártyás ügyfeleknek 1 megabyte adatküldés 71,68 forintba kerül.

A Telenor egyéni igényekre szabott roaming napi- és hetijegyeket vezetett be, amellyel az ügyfelek az uniós roaming díjaknál kedvezőbb díjakat vehetnek igénybe. A csomagok díjai attól függően változnak, hogy az ügyfél internetezést, beszélgetést preferálja, vagy a kettő kombinációját alkalmazza.

A Magyar Telekom és a Vodafone már korábban bejelentette a romaing díjak csökkentését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.