A társaság kérte

E-Star: elrendelték a csődeljárást

A Fővárosi Törvényszék elrendelte az E-Star Alternatív Energiaszolgáltató Nyrt. csődeljárását, amelynek kezdő időpontja 2012. december 13.

2012.12.13 20:00MTI

Az E-Star múlt szombaton jelentette be, hogy csődvédelmet kért. A törvényszék a társaságot a további döntésig ideiglenes fizetési haladékban részesítette.
 
Az E-Star a csődeljárás lefolytatása iránti kérelmet azért adta be, mert nem tudott határidőre eleget tenni fizetési kötelezettségeinek, ezzel megnyílt a hitelezők felszámolási eljárás megindítására vonatkozó joga. A társaság célja, hogy a csődeljárás során hitelezőivel csődegyezséget kössön, biztosítva ezzel a cég további működését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.