Kósa Erika, Brokernet nélkül

Hivatalosan is elindult a Consequit alkusz csoport

Csütörtökön hivatalosan is megkezdte működését a Consequit - erről maga az alkusz csoport tájékoztatott.

2012.12.12 19:59MTI

A csoport a Brokernet alapító tulajdonosának, Kósa Erikának a tulajdonában van, tagja a többes ügynökként biztosításközvetítéssel foglalkozó Consequit Zrt, a Consequit Alkusz Kft, a Consequit szlovák biztosításközvetítő cége és a Jövő Alapítvány.

A stratégiai partnerek - a Solar Gold, a CIG Pannónia, az Uniqa, a MetLife, az Aegon, az AXA és a Generali-Providencia - egyedi termékeket fejlesztenek ki a Consequit Zrt. számára. A Consequit Alkusz Kft. főbb partnerei közé tartozik az Uniqa, az Aegon, a Generali, az Allianz, a CIG, a Groupama, a Chartis, az ING és a Metlife.

A csütörtöki rendezvényen bejelentették, hogy 2013. január 1-jétől a Consequit Zrt. vezérigazgatója Bosnyák Attila lesz, aki korábban a Consequit Tanácsadó Testületének tagja volt, és a Metlife közép-kelet-európai akvizíciós igazgatójaként dolgozott. Ugyancsak január 1-jétől a Consequit Alkusz Kft. ügyvezetője, illetve a Consequit Zrt. vezérigazgató-helyettese lesz Körtvélyesi Zoltán. Ő az induló cég, a Consequit Zrt. menedzsmentjének tagjaként, mint vezérigazgató tevékenykedett.

Kósa Erika korábban az MTI-nek elmondta, a csoport 1,8-2,2 milliárd forint árbevételt tervez jövőre. A Consequit Zrt. jegyzett tőkéje 5 millió forint, de a szükséges tőkét az egyetlen tulajdonos, Kósa Erika biztosítja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.