Egy hónapja vannak forgalomban

Azt hitték, lehetetlen: máris hamisítják a 2000 dinárosokat

Már megjelentek az egy hónapja forgalomban lévő új kétezer dinárosok hamisítványai Szerbiában, holott a kibocsátáskor azt mondták: különleges technológiával készülnek, ezért úgyszólván lehetetlen hamisítani.

2012.04.16 12:22MTI

Az újvidéki Dnevnik napilap írása szerint a hamisítók kihasználták azt az időszakot, amikor a lakosság még nem találkozhatott közvetlenül az új papírpénzzel a hivatalos pénzforgalomban.
   
A rendőrség közlése szerint eddig húsz hamisított kétezres címletet találtak. Szerbiában a hamisítók másik "kedvence" a száz és ötven eurós címlet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.