Átépítés után

Magyar versenyző a Champ Truck World Series-en

A 2014-ben Kamion Európa-bajnokságot nyert hazai versenycsapat, az OXXO Racing új szakmai megbízást, ezzel egy teljesen új kihívást kapott, idén ugyanis meghívást kaptak az Amerikában 2015-ben debütáló Champ Truck World Series sorozatba.

2015.01.24 14:15ma.hu

Az amerikai kontinensen zajló Champ Truck World Series idén veszi kezdetét, a mezőnyben az egyetlen magyar pilóta a háromszoros Autocross Európa-bajnok, Szabó Krisztián lesz, aki a Truck Race Team USA színeiben indul.

Krisztián egy Volvo VNL kamionnal áll majd rajthoz, mely a szabályoknak megfelelően lesz átépítve. Krisztián az alábbi videón mutatkozik be az amerikai közönségnek:


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.