Hatalmas károk

Tönkretették az Oxxo Racing Team csapatát!

Legalább is egy jó időre biztosan, hiszen csütörtök éjszaka betörtek telephelyükre, és kirabolták csapatukat. Épp csak a kamiont nem vitték el...

2014.11.22 09:00ma.hu

Csütörtök éjszaka, péntekre virradóan betörtek az OXXO Racing Team telephelyére, és kirabolták a csapatot.

"Az ÖSSZES szerszámunkat elvitték, s mivel ezek speciális szerszámok, kérjük, akinek ilyeneket kínálnak eladásra, nézzen utána a származásnak: 3 komplett BETA szekrény (lenti képen), BETA emelő, BETA szerszámok, BETA kisszék, FLEX gépek: orrfűrész, elektromos kéziszerszámok, csavarbehajtók, emelők, SKF lézeres hőmérő, hegesztő gépek, légkulcsok.

Néhány eszköz egyedi azonosítóval van ellátva, várjuk a segítséget és a kollégák szolidaritását! MINDENT ELVITTEK, ami mozdítható volt, a versenykamion ajtajai nyitva álltak reggelre, valószínűleg beültek oda is... Eltűnt egy versenyző overál is, laptop, tönkretették a lakókocsinkat is. A károk felmérése reggel óta tart, sajnos a lista egyre bővül...
" - írták Facebook-oldalukon, a közösség segítségét kérve.

Az egyik kommentelő szerint ilyen mennyiségű szerszámot, eszközt nem könnyű ellopni: "Ehhez már komoly információs háttérre és logisztikára volt szükség. Nem piti bolti tolvajok voltak, az biztos" - adta a tanácsot a csapatnak, merre érdemes kutakodni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.