Gratulálunk!

Kamion Európa-bajnokság: Kiss Norbi Misanóban is minden futamon dobogón

Norbi harmadik lett a vasárnapi második futamon, így Olaszországból két győzelemmel és két harmadik hellyel távozik!

2015.05.24 17:10ma.hu
Truck Racing Information Facebook-oldal

Ezen a hétvégén Misanoba látogatott el az FIA Kamion Európa-bajnokság mezőnye. Sok éven keresztül ez volt a szezon első állomása, idén viszont már két versenyt rendeztek az olasz futam előtt.

Kiss Norbi tavaly mindkét pole pozíciót megszerezte a hétvégén, de csak a vasárnapit tudta győzelemre váltani, egy technikai hiba miatt szombaton ötödik lett, viszont a második futamot megnyerte a magyar pilóta.

Idén a pole pozíciót megszerezve az első futamon magabiztos rajt-cél győzelem volt, majd Norbi harmadik lett a vasárnapi második futamon, így Olaszországból két győzelemmel és két harmadik hellyel távozik!


A szombati összefoglaló

A vasárnapi összefoglaló

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.